- Przystawki
- Zupy
- Pizza z pieca
- Burgery
- Oryginalne Pastrami-NYC
- Ciabatta z Wołowiną
- Wołowina BLACK ANGUS
- Wołowina z grilla
- Makarony
- Ryby
- Białe mięso
- Sałatki domowe
- Kids Menu
- Desery
- Dodatki
- Napoje gorące
- Napoje zimne
- Zimowe Rozgrzewanie
- Alkohole Regionalne
- Piwa Regionalne
- Piwo
- Alkohole
- Drinki i koktalije alkoholowe
- Bezalkoholowe
Double Beef tenderloin Tartare served with garlic toast.
Black Angus Carpaccio with garlic croutons
Beef tenderloin Tartare served with garlic toast.
Regional sauerkraut soup with potatoes and smoked pork rib
"Żurek" - traditional sour soup with sausage and egg
Sos Biały, Mozzarella For di Latte, Pasta truflowa, Salami-Spinata, Ricotta
White Sauce, Mozzarella For di Latte, Truffle Paste, Salami-Spinata, Ricotta
Sos Pomidorowy, Mozzarella, Wołowina "Black Angus", Gorgonzola, Rukola, kapary
Tomato sauce, Mozzarella, Beef ?Black Angus?, Gorgonzola, Rucola, capers
Sos Pomidorowy, Mozzarella, Provolone, Pecorino, Gorgonzola
"4 cheese Pizza" Tomato sauce, Mozzarella, Provolone, Pecorino, Gorgonzola
ser halloumi, mix sałat, sos salsa, żurawina.
cheese halloumi, mix salad, served with French fries and coleslaw salad, salsa, cranberries.
Mięso wołowo-cielęce, papryczka jalapeno, mix sałat, sos BBQ
beef-veal, jalapeno, mix salad, tomato, cucumber, onion, BBQ sauce, chef's sauce, served with French fries and coleslaw salad
Mięso wołowo-cielęce, boczek, pomidor, ogórek, cebula, mix sałat, sos szefa
beef-veal, bacon, mix salad, tomato, cucumber, onion, chef's sauce, served with French fries and coleslaw salad
Bułka, mięso wołowo-cielęce, boczek, ser, pomidor, ogórek, cebula, mix sałat, sos szefa.
Burger roll, beef-veal, bacon, mix salad, cheese, tomato, cucumber, onion, chef's sauce, served with French fries and coleslaw salad.
Pieczywo żytnie na zakwasie, pastrami, musztarda, ogórek kiszony
Pieczywo żytnie na zakwasie, pastrami, sos amerykański, kapusta kiszona
Ciabatta, Wołowina z Black Angus, pomidor,
cebula, ogórek kiszony, mix sałat, boczek, sos szefa
Black Angus Bavetta served with Cafe de Paris
and either mushroom or pepper sauce to Your choice
Black Angus Flank Steak served with Cafe de Paris
and either mushroom or pepper sauce to Your choice
T-bone steak served with grilled vegetables and baked potato.
Sirloin fillet Mignon served with potatoes gratine, with grilled vegetables, and sauces.
Tagliata with sirtoin "Angus" with Focaccia, served on arugula with parmesan flakes, pickled green papper and capers
Beef fillet Angus steak served with pappardelle tossed and grilled vegetables.
Beef fillet steak with pepper sauce, served with Steak House french fries,
Angus beef tenderloin with gratine potatoes and forest mushroom sauce
Sirloin steak served with fries and mushroom sauce.
New York sirloin steak served with mushroom sauce and gratine.
polędwica Angus, oliwa z oliwek, czosnek, papryka chilli, kapary, pieprz zielony, parmezan
czosnek, oliwa z oliwek, kapary, pieprz zielony, papryka chilli, parmezan
czosnek, oliwa z oliwek, cebula, papryka chilli, pomidory, krewetki tygrysie
owoce morza, oliwa z oliwek, czosnek, papryka chilli, cebula, pomidory świeże
Pastrami, oliwa z oliwek, czosnek,
papryka chilli, kapary, pieprz zielony, parmezan
Mozzarella di bufala salad with toasts
Humus, zielone oraz czarne oliwki, tahini, kapary, pita
Hummus, green and black olives, tahini, capers, and pita
Burrata salad with balsamic vinegar with toasts.
Pulled Beef salad with sesame and toasts and peach salsa
Menngue cake with mascarpone cream and ice cream
Sorbet (strawberry, raspberry or blueberry)
Hot apple pie with ice cream, whipped cream and cranberry
100% NATURALNE
100% NIEPASTERYZOWANE
100% NIEFILTROWANE
100% BEZ KONSERWANTÓW
100% Z NASZYCH GÓR
"Górale już mają swój browar"
HELLES
Jasne typowo wiedeńskie piwo typu Lager, o wyjątkowo łagodnym smaku.
Podstawowa brzeczka wynosi 12,0o zawartość alkoholu 4,7%
MARCOWE
Znane jako Marzen , od 1842 stało się typowo wiedeńskim piwem, słynnym z czerwonawego koloru. Do dzisiaj to piwo jest znane na świecie jako Vienna-Red słynne z tego , że wyjątkowo upodobały sobie je kobiety.
Podstawowa brzeczka wynosi 12,5o
MIODOWE
W wielkim skrócie można je określić jako piwo marcowe z dodatkiem miodu gryczanego. To właśnie miodowe składniki nadają
szlachetnej goryczce oryginalnego, lekko słodkawego smaku i barwy królewskiego bursztynu.
PSZENICZNE
Warzone według staro bawarskiej receptury z mieszanki słodu pszennego, oraz jęczmiennego w procesie podwójnej dekokcji. Szczególną tajemnicą w piwie pszenicznym są drożdże górnej fermentacji, przez co piwo jest naturalnie mętne.
Prosecco, aperol, sparkling water, and orange
Almond liqueur, coconut liqueur, milk
vodka, peach liqueur, orange juice
flavoured grass vodka, grenadine, blue curacao, burn
Double Beef tenderloin Tartare served with garlic toast.
Black Angus Carpaccio with garlic croutons
Beef tenderloin Tartare served with garlic toast.